Ronja TurizemRonja Turizem
Ste pozabili geslo?
NOVO!
od 98,00€

Villa Canaria Istra Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Nastanitev Apartments Villa Canaria ponuja sobe in apartmaje z zasebnim balkonom ter klimatsko napravo, nahaja pa se v letovišču Pješčana Uvala, 5 min hoje od obmorske promenade z bari in restavracijami.

15% POPUST
od 36,00€

Hotel Slaven Selce Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Hotel leži v centru Selc, sredi mediteranskega rastlinja, ob morju in plaži. Do plaže je 50-200 m in je betonirano-peščena.

15% POPUST
od 48,00€

Hotel Kaštel Crikvenica Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Čudovit hotel, ki je bil v preteklosti samostan se nahaja ob 8 km dolgih peščenih in prodnatih plažah

15% POPUST
od 72,00€

Hotel Esplanade Crikvenica Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Hotel Esplanade se nahaja se v mestu Crikvenica, neposredno ob mestni plaži, približno 500 m od centra Crikvenice. Mestna plaža, peščeno-prodnata je zelo primerna za otroke.

15% POPUST
od 66,00€

Hotel Omorika Crikvenica Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Polnoma prenovljen Hotel Omorika se nahaja v Crikvenici na rahli vzpetini, sredi mediteranskega rastlinja. Do peščeno-prodnate plaže je približno 150 m, do centra mesta je 2 kilometra.

NOVO!
od 152,00€

Hotel Vile Park Portorož Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Hotel Vile Park s 4 vilami, se nahaja v sklopu hotela Histrion, le korak do morja. Ponuja zasebno plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene hotela Histrion. Sobe hotela Vile Park so zgrajene okoli ruševin zvonika cerkve Sv. Bernardina, nekatere nudijo tudi balkon.

15% Popust
od 156,00€

Hotel Katarina Selce Hrvaška

Garantirano najnižja cena!

Hotel Katarina se nahaja neposredno ob plaži in je le 250 m oddaljen od središča slikovitega naselja Selce, s pestro ponudbo restavracij, barov in trgovin in 3 km od Crikvenice. Le čez obalno cesto morate in že ste na mestni plaži, ki je prodnata in betonirana.

NOVO!
od 172,00€

Hotel Salinera Portorož Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, nahaja bioenergijski resort Salinera. Tu bodo našli zadovoljstvo vsi, ki cenijo mir in udobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja: obmorsko klimo, neokrnjeno naravo, morje, zalivsko lego ter veliko sončnih dni.