Ronja TurizemRonja Turizem
Ste pozabili geslo?

Terme in Wellness

NOVO!
od 121,00€

Hotel Rimski dvor Rimske Terme Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Poletno razvajanje v Rimskih Termah.

NOVO!
od 135,00€

Hotel Sofijin dvor Rimske Terme Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Poletno razvajanje v Rimskih Termah.

od 178,00€

Hotel Vesna Topolšica Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Naravno zdravilišče Terme Topolšica, ko korak zaide z glavnih poti, tja v osrčje narave, se pred njim razpre neskončna paleta prvinskih doživljajev. Vonj po gozdu, ki napolni pljuča. Svoboda, ki prihaja od sonca. Moč termalnih voda, ki vre iz nedrja zemlje. Občutja, ki prepričajo, da razvajanje ni le beseda.

od 209,00€

Hotel Vivat, Moravske Toplice Moravske toplice Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Hotel Vivat leži sredi Prekmurja, v lepi naravi in ljudem prijaznem okolju z bogastvom termo- mineralne vode, na brezmejni ravnici polj in zelenja v Moravskih Toplicah. Sodobno in prijazno opremljeni hotel je prilagojen tudi za bivanje starejših in invalidnih ljudi. Nudi idealno izhodišče za zanimive izlete in družinsko kolesarjenje.

od 284,00€
164,00€

Vila Terme Zreče Zreče Slovenija

Garantirano najnižja cena!

V parku ob jezeru Zreče se nahaja 10 apartmajskih hišic, ki jih obdaja gozd in urejeni park in so umeščeni v neposredni bližini hotela in bazenov. Bivanje v hiškah vam prinaša več stika z lepim parkom, kjer se nahajajo sprehajalne poti, fitnes na prostem, malčki pa se bodo razveselili otroškega igrišča.

od 179,00€

Dependansa Hotel Park Dobrna Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Hotel je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, daleč od mestnega vrveža ob izrednem okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. Naužijte se vodnih radosti v bazenih polnjenih s termalno vodo, ki vas bo navdahnilo s pozitivno energijo, podvodne masaže in whirpooli pa bodo poživili vašega duha.

NOVO!
od 213,00€

Aparthotel Rosa Podčetrtek Slovenija

Garantirano najnižja cena!

Aparthotel Rosa se nahaja v središču čudovite narave in je del Term Olimia. Vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero in vas tako napolnil z energijo za bogato preživljanje vaših prostih dni. Bivanje v Aparthotelu Rosa vam omogoča sprehode in številne možnosti za aktivno preživetje prostega časa.

NOVO!
od 164,00€

Apartmaji Trobentica Moravske toplice Slovenija

Garantirano najnižja cena!

V Moravskih Toplicah se v osrčju Term 3000 nahajajo vrstne hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi, ki vam ponujajo idilično mesto tako za počitek kot tudi aktiven dopust.